Skip to main content

Γιατροί και δικηγόροι

532
vote

Δύο δικηγόροι επιβιβάζονται σε μία πτήση με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Ο ένας κάθεται δίπλα στο παράθυρο και ο άλλος στη μεσαία θέση. Λίγο πριν την απογείωση, επιβιβάζεται ένας ιατρός που κάθεται στη θέση δίπλα στο διάδρομο.
Ο ιατρός βγάζει τα παπούτσια του και τεντώνεται όταν ο δικηγόρος που κάθεται δίπλα στο παράθυρο λέει «δίψασα, πάω να πάρω μια Έψα Κόλα».
«Μη σηκώνεστε», λέει ο ιατρός, «πάω να σας τη φέρω».
Κατά την απουσία του, ο ένας δικηγόρος φτύνει μέσα στο αριστερό παπούτσι του ιατρού. Μόλις εκείνος επιστρέφει με το αναψυκτικό, ο άλλος δικηγόρος λέει «Τελικά μου φαίνεται σαν καλή ιδέα το αναψυκτικό. Θα σας έβαζα σε κόπο αν σας ζητούσα να φέρετε και σ’ εμένα μία Έψα Κόλα;».
Ξανά ο ιατρός πάει να φέρει το αναψυκτικό και με το που φεύγει ο άλλος δικηγόρος αρπάζει το δεξί παπούτσι του και φτύνει μέσα. Ο ιατρός επιστρέφει και απολαμβάνει το υπόλοιπο της πτήσης. Ενώ το αεροπλάνο αρχίζει την προσγείωση, ο ιατρός φοράει τα παπούτσια του κι αμέσως αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί.
«Για πόσο καιρό πρέπει να συνεχιστεί αυτό το πράγμα;», ρωτάει, και συνεχίζει «Ξέρετε, αυτή η έχθρα ανάμεσα στα επαγγέλματά μας; Αυτό το μίσος… η επιθετικότητα.. το να φτύνουμε μέσα στα παπούτσια , το να κατουράμε μέσα στα αναψυκτικά.»

Σχετικά ανεκδοτα και αστεια

 • Φίλοι

  Μπαίνει ο σύζυγος αιφνιδιαστικά στο σπίτι του και βλέπει την γυναικα του στο κρεβάτι με τον καλύτερο του φίλο. Βγάζει το πιστόλι και μπαμ μπαμ καθαρίζει τον φίλο του. Μετά από μια μικρή σιωπή, λέει η γυναίκα του: - Τάκη, ετσι όπως πας σε λίγο θα μείνεις χωρίς φίλους! (όλο το ανέκδοτο)

 • Γυναικα ή ερωμένη;

  'Ενας γιατρός, ένας δικηγόρος και ένας μαθηματικός συζητάν για το αν είναι καλύτερο να έχεις γυναίκα ή ερωμένη. Λέει ο γιατρός: "είναι καλύτερα να έχεις γυναίκα. γιατί έτσι έχεις τη σταθερότητα και την ηρεμία που χρειάζεσαι για να μπορείς να χαλαρώνεις μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά." "διαφωνώ," λέει ο δικηγόρος, "καλύτερα είναι να έχεις ερωμένη. γιατί, αν είσαι παντρεμένος και θέλεις να χωρίσεις, η γραφειοκρατία για το διαζύγιο είναι τρομερή." (όλο το ανέκδοτο)

 • Χριστουγεννιάτικο ανέκδοτο

  Ένας δικαστής που εκδίκαζε μια υπόθεση λίγο πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, βρισκόταν σε καλή διάθεση, λόγω εορτών. - “Γιατί βρίσκεσαι εδώ;” ρωτάει τον κατηγορούμενο. “Επειδή ψώνισα πολύ νωρίς τα Χριστουγεννιάτικα δώρα!” Αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα”, λέει έκπληκτος ο δικαστής, “πόσο πιο νωρίς ψωνίσατε κύριε;” - “Λίγο πριν ανοίξει το κατάστημα…”, απαντάει ο κατηγορούμενος. (όλο το ανέκδοτο)

 • Μα τέτοια τύχη;

  Είναι ένας περιπτεράς και κλαίει την μοίρα του μέσα στο περίπτερο. Μονολογεί : - Θέλω να πεθάνω, δεν αντέχω άλλο θεε μου! Δεν μου έχει μείνει τίποτα... Μόνο αυτό το περίπτερο! Πως θα ζήσω; Ξαφνικά ακούγεται μια φωνή : - Ηρέμησε τέκνο μου. Ο Θεός είναι εδώ για σένα! Πούλα... - Τι να πουλήσω; Τι περίπτερο; - Ναι πούλα! - Ποιός θα το πάρει τέτοιο αχουρι; - Πούλα σου λέω... - Πόσο να το πουλήσω; - 100 χιλιάδες ευρώ - Μα Θεέ μου είναι δυνατόν; - Πουλα σου λέω ο θεός είμαι λες να μην ξέρω; (όλο το ανέκδοτο)

 • Κρυφά νοήματα...

  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ: Αγαπητέ κύρι€ Δι€υθυντά Σ€ αυτή τη ζωή τα θέλω μας €ίναι λίγο ως πολύ γνωστά. Πιστ€ύω ότι μπορ€ίτ€ να €κτιμήσ€τ€ την προσπάθ€ια που καταβάλω €ντός της €ταιρ€ίας και την καλή πίστη που διατηρώ στα ΄€νστικτά σας. Πιστ€ύω ότι αντιληφθήκατ€ τον τόνο της €πιστολής μου και €υ€λπιστώ στην έγκαιρη απάντησή σας. Μ€ €κτίμηση €λ€υθέριος Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ: Αγαπητέ κ. Ελευθέριε (όλο το ανέκδοτο)

 • Δεν πουλάμε σε ξανθιές

  Πάει μια ξανθιά σε ένα καταστημα με ηλεκτρικά είδη και λέει στον υπάλληλο: - Θα ήθελα αυτή την τηλεόραση. - Δεν πουλάμε σε ξανθιες! της απαντά ο υπάλληλος. Αυτή έφυγε απογοητευμένη. Πάει την επόμενη μέρα φορώντας μια μαύρη περούκα. Λέει στον υπάλληλο: - Θα ήθελα αυτή την τηλεόραση. - Δεν πουλάμε σε ξανθιες! της ξαναπαντά ο υπάλληλος. Παει ξανά την επόμενη μερα φορώντας μια καστανή περούκα. Λέει στον υπάλληλο: - Θα ήθελα αυτή την τηλεόραση. - Σας είπα, δεν πουλάμε σε ξανθιες! Αγανακτισμένη τον ρωτάει: - Μα πώς καταλαβαίνεις ότι είμαι ξανθιά; (όλο το ανέκδοτο)

 • Κρουαζιέρα θα σε πάω

  Ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου στους επιβάτες και στο πλήρωμα: - Αγαπητοί μου, έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Ποιο θέλετε να ακούσετε πρώτα? - Το καλό. - Πάμε για πολλά Όσκαρ. (όλο το ανέκδοτο)

 • Πρωτοχρονιατικα αστεια - Ραδιο Αρβυλα

  Πρωτοχρονιατικα ανεκδοτα απο το Ραδιο αρβυλα : Ενα Πρωτοχρονιατικο ανεκδοτα με το αγγελάκι από τον Σερβετα και ενα πρωτοχρονιατικο/χριστουγεννιατικο ανεκδοτο με δωρα απο τον Κανακη.

  Enjoy!
  (όλο το ανέκδοτο)