Skip to main content

Που πήγε;

755
vote

Μια μέρα ο Πρόεδρος Μπους επισκέπτεται ένα δημοτικό Σχολείο και λέει στα παιδιά : " Μπορείτε να μου κάνετε ότι ερωτήσεις θέλετε " πετάγεται ο Μποπ "Κύριε πρόεδρε θα σας κάνω τρεις ερωτήσεις "Μπράβο παιδί μου ρώτα" 1) Πως κερδίσατε τις εκλογές εφόσον στο μέτρημα των ψήφων χάσατε ; 2) Γιατί θέλετε δίχως αιτία να εισβάλετε στο Ιράκ ; 3) Δεν νομίζετε ότι η Βόμβα στην Χιροσίμα ήταν η μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση ; Εκείνη την στιγμή χτυπάει το κουδούνι για διάλειμμα, τα παιδιά βγήκαν στην αυλή και όταν γύρισαν πίσω τους λέει ο Μπους "Θέλει κανείς να κάνει καμιά ερώτηση; " Πετάγεται ο Τζο " Κύριε πρόεδρε θα σας κάνω δυο ερωτήσεις "Λέγε παιδί μου " 1) Γιατί σήμερα το κουδούνι χτύπησε μισή ώρα πιο νωρίς ; 2) Και που είναι ο Μποπ ;

Σχετικά ανεκδοτα και αστεια

 • Τα πιο μεγάλα ψέματα

  Μια μέρα, ένας δάσκαλος είδε μερικά παιδιά να κάθονται γύρω γύρω από ένα σκύλο. Τα ρωτάει λοιπόν, για ποιόν λόγο είχαν μαζευτεί όλοι εκεί. Ένα από τα παιδιά, του απαντάει: - "Αγώνα ψέματος. Όποιος πει το μεγαλύτερο ψέμα, θα τον πάρει σπίτι του." Και ο δάσκαλος τους λέει: - "Όταν ήμουν στην ηλικία σας, δεν έλεγα ποτέ ψέματα." Εκείνη τη στιγμή, σηκώνετε ένα από τα παιδιά και λέει: - "Κέρδισε με την αξία του." (όλο το ανέκδοτο)

 • Ο τοτός προσεύχεται

  Ο τοτός προσεύχεται το βράδυ στο σπίτι και τον ακούει η μητέρα του : "Θεέ μου, κάνε να γίνει το μιλάνο πρωτεύουσα της Ιταλίας" Μπαίνει απορημένη μέσα και τον ρωτάει: -"Γιατί παιδί μου θέλεις να γίνει το μιλάνο πρωτεύουσα της Ιταλίας;" -"Γιατί έτσι έγραψα στο τεστ γεωγραφίας" Πηγή: Ανεκδοτα με τον τοτο (όλο το ανέκδοτο)

 • Είναι ώρα να πας σχολείο

  -Ξύπνα, αγόρι μου. Είναι ώρα να πας σχολείο -Ωχ... Δε θέλω να πάω. -Πες μου δυο λόγους γιατί δε θέλεις να πας -Τα παιδιά με κοροϊδεύουν και οι δάσκαλοι με μισούν. Να γιατί! -Αυτός δεν είναι λόγος να μη θες να πας σχολείο. Έλα, σήκω να ετοιμαστείς -Πες μου δυο λόγους γιατί πρέπει να πάω στο σχολείο -Λοιπόν... Ένας λόγος: Είσαι 52 ετών. Κι ένας δεύτερος; Είσαι ο Διευθυντής! (όλο το ανέκδοτο)

 • Στην εκκλησια

  Ο Γιαννάκης επιστρέφει από το σχολείο με το αριστερό μάτι μαυρισμένο. -Τι έπαθες παιδί μου; τον ρωτάει ανήσυχος ο πατέρας του. -Να μπαμπά, σήμερα πήγαμε στην εκκλησία. Η δασκάλα μου στεκόταν ακριβώς μπροστά μου. Πρόσεξα πως η φούστα της είχε χωθεί στη σχισμή του πισινού της. Έπιασα τη φούστα και την τράβηξα, αλλά η δασκάλα μου έριξε φάπα! -Αγόρι μου, δεν κάνουν τέτοια πράγματα στις γυναίκες. Μην το ξανακάνεις. Την επόμενη Παρασκευή, ο Γιαννάκης επιστρέφει με το δεξί μάτι μελανιασμένο. -Τι έγινε Γιαννάκη; του λέει ο πατέρας του επιτιμητικά. Νόμιζα πως σου (όλο το ανέκδοτο)

 • Διαγώνισμα

  Μια νεαρή δασκάλα αποφασίζει να κάνει ένα πρόχειρο διαγώνισμα στην τάξη της , για να διαπιστώσει την πρόοδο των μαθητών της . Το θέμα είναι δύσκολο κι αρχίζουν να γράφουν αμέσως . Γυρνάει η δασκάλα να γράψει το θέμα στον πίνακα , σηκώνεται η μίνι φούστα της και απ το βάθος της τάξης ακούγεται ένα γέλιο . - Τι συμβαίνει , Δημητράκη ; ρωτάει η δασκάλα . - Κυρία , είδα μια απ τις ζαρτιέρες σας ! - Έξω απ την τάξη , λέει η δασκάλα . Δε θέλω τέτοια πράματα στο μάθημά μου . Δε θέλω να σε δω για 3 ημέρες . (όλο το ανέκδοτο)

 • ΣΙΓΑ ΣΧΟΛΕΙΟ

  Δυο παιδια στο δρόμο για το σχολείο, βλέπουν μια ταμπέλα που λέει: "ΣΙΓΑ ΣΧΟΛΕΙΟ" Τότε το ένα γυρίζει στο άλλο και του λέει: - Καλά μιλάμε οι μεγάλοι είναι τελείως χαζοί! Τι φαντάζονται; Ότι ερχομάστε τρέχοντας; (όλο το ανέκδοτο)

 • Στην ηλικία σου

  Ο πιτσιρικάς πάει στο σαλόνι, όπου ο πατέρας του βλέπει το ματς πίνοντας μπύρες και του λέει : “Πατέρα, άκουσέ με λίγο. Είναι βέβαιο. Θα διαβάζω γιά το σχολείο πολύ πιό εύκολα άμα μου πάρεις ένα κομπιούτερ”. “Ακου, παιδί μου”, του λέει εκείνος. “Δεν σου χρειάζεται. Στην ηλικία σου ο Κωνσταντίνος Καραμανλής διάβαζε με το κερί σε μιά καμαρούλα ένα επί ένα”. “Και γιατί μου το λες αυτό;”, απαντά ο μικρός. “Τι εννοείς;”, ρωτάει ο μπαμπάς. Και ο μικρός: “Γιατί δεν μου λες ότι στη ….. δική σου ηλικία ήταν πρωθυπουργός! ”. (όλο το ανέκδοτο)

 • Απο σημερα θα λεγεσαι Ηλιας

  Μία ημέρα ο μικρός Αλία εξ Αλβανίας ακούει τη δασκάλα του να του λέει: -Αλία, από σήμερα είσαι Έλληνας και θα λέγεσαι Ηλίας. Περιχαρής πηγαίνει το μεσημέρι στο σπίτι ο Αλία και λέει στους γονείς του: - Από σήμερα είμαι Ελληνάκι και λέγομαι Ηλίας και όχι Αλία. Τον παραλαμβάνουν ο πατέρας του και η μάνα του και τον κάνουν τουλούμι στο ξύλο. Την άλλη μέρα πηγαίνει ο Αλία στο σχολείο, τον βλέπει η δασκάλα του και τον ρωτάει: -Τι έγινε Ηλία; Τι έπαθες; -Με δείρανε χθες δυο Αλβανοί κυρία. (όλο το ανέκδοτο)